Avlyser alle konserter og forlater nytt band

Sivert Høyem forlater Paradise. Grunnen skal være at det har vært problematisk å kombinere prosjektet med andre ting.

Vokalisten kunngjorde selv at han forlater gruppen. Bandet avlyser nå alle sine kommende konserter, inkludert konsertene på Bergenfest, Bukta, Malakoff, Øya og Parkenfestivalen. Det melder nettstedet Musikknyheter.

Sivert Høyem kommenterer:

– Jeg beklager å melde at jeg forlater Paradise på grunn av vanskeligheter med å kombinere bandet med mine andre prosjekter og det at trommeslager Rob Ellis nylig forlot bandet. All turnering og innspilling med Paradise er innstillt og bandet er lagt på is inntil videre. Det er fremdeles mulig at det vil bli gitt ut musikk fra Paradise i fremtiden. Takk for all støtte så langt.

Bandet ble startet med Rob Ellis og Bob McVey. De hadde også med bassist Simone Butler. Bandet slapp sin første EP i fjor høst.

Musikerne har alle hatt suksessfulle karrierer utenom bandet. Ellis har blant annet vært musiker for PJ Harvey, og er involvert i flere band. McVey har på sin side turnert verden rundt som gitarist med blant andre Warren Ellis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s